Wij ontwikkelen apps voor ieder platform !

Mobiel is anders

AppStairs helpt u met het ontwikkelen en bouwen van al uw apps. En ja, mobiel is anders! Een smartphone of tablet heeft een microfoon, een camera, GPS en een bewegingssensor. Bovendien komt daar in de nabije toekomst nog veel meer bij. Al met al een hoop dingen om over na te denken als u een app gaat ontwikkelen. En dan hebben we het nog niet over de verschillende platformen als iOS, Android, Blackberry, enz..

 

Onze U.S.P.’s

Wij zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van apps. Professionele visionairs (van Web 2.0 tot Augmented Reality), die naast het maken u kunnen adviseren en begeleiden om tot de juiste keuze te komen. We hanteren snelle doorlooptijden en zijn transparant in onze kostenstructuur.

AppStairs

We zijn een klein, flexibel bureau met jonge enthousiaste mensen die graag meebouwen aan de revolutie van het mobiele internet. We begeleiden u in het realiseren van de app door samen de doelstellingen en randvoorwaarden te formuleren en vast te leggen in een projectdocument. Indien nodig gaat daar eerst nog een intensieve brainstormsessie aan vooraf.

 

Werkwijze

In het eerste gesprek lopen we het gehele proces door, zoals het grafisch ontwerp en de functionaliteiten. Het technische ontwerp en de architectuur. De keuze van platformen als iOS en Android, en de keuze van apparaten als smartphones en tablets. Dit levert een projectdocument op waarna we een gedetailleerde kostenbegroting voor u kunnen opstellen. Na akkoord en ondertekening van de opdrachtbevestiging stellen we de planning en deadlines voor testen en oplevering vast. Het projectdocument is leidend voor het gehele proces en vanuit AppStairs heeft u te allen tijde één contactpersoon die verantwoordelijk is voor het project.